Rödbetscarpaccio med getost

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

En god förrätt när det finns färska rödbetor

Ingredienser

  • 2 färska kokta rödbetor
  • 50 g färsk getost
  • 20 g blandad sallad
  • 6 valnötshalvor
  • DRESSING
  • ½ msk vinäger
  • 2 msk mild olivolja
  • 1 krm salt och lite svartpeppar
  • Instruktioner

    Skiva rödbetorna mycket tunt, helst med en mandolin. Lägg skivorna likt taktegel på ett bakplåtspapper. Ta ut två hjärtan med hjälp av stort pepparkaksmått eller skär ut hjärtan eller någon annan form. Klipp bort papperet runtom. Fördela osten på tallrikar. Lägg på hjärtat med hjälp av papperet och lossa det försiktig. Lägg på salladen och brutna valnötter runt om. Blanda dressingen och ringla på salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben