Rödingfilé på asiatiskt vis

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • ca 800 g rödingfilé
  • 100 g ingefära
  • 1-2 chilifrukter
  • 2 citrongräs
  • 1 brk kokosmjölk
  • 2 dl fisk- eller kycklingbuljong
  • 1 msk smör
  • salt och peppar
  • Instruktioner

    1. 1. Skala och skiva ingefäran. Dela och kärna ur chilin. Banka ut citrongräset.
    2. 2. Salta och peppra fisken och stek den hastigt runt om i en teflonpanna. Lägg i citrongräset, chilin och ingefäran. Tillsätt kokosmjölken och koka upp. Späd med buljongen och låt småputtra tills fisken är klar, ca 4-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben