Rödlöksmarmelad

Serverar: 4 portioner

Gott tillbehör till en grillad biff, eller varför inte till söndagssteken?

Ingredienser

  • 2 rödlökar
  • 1 msk olja
  • ½ äpple
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk honung
  • ½ krm salt
  • Instruktioner

    Skala och skiva löken tunt. Fräs den i olja. Riv äpplet. Tillsätt det och resten av ingredienserna. Låt koka tills löken är mjuk, ca 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    ros 21 augusti 2009

    Hej! Tack för ett bra recept på tillbehör! En klar 5:a Jag serverade Rödlöksmarmeladen till helstekt fläskytterfilé, klyftpotatis och ädelostsås Ha det så gott!

    papagajo 6 oktober 2009

    Fråga: hållbarhet för rödlöksmarmeladen i kylskåp?

    sikaal 25 april 2010

    Hej! Ett jättegott tillbehör! Enkelt och snabbt att göra. Rekommenderas! :-D Tack! Lena

    7201 13 september 2010

    Kanontillbehör till söndagssteken......nästa gång ska jag fräsa med lite hackad vitlök också.....

    pengsan 5 maj 2011

    Så himla god! Passar till allt, är nästan beroendeframkallande..oj, oj!

    Disen 5 juli 2011

    Supergott som tillbehör till den grillade köttbiten. Snabbt o enkelt. Tack för receptet o full pott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben