Rökt makrill med gräslökssås

Serverar: 4 portioner

Riktig sommarmat:-)

Ingredienser

  • 800 g kokt färskpotatis
  • ½ röklök
  • 2 msk smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 ask (ca125 g) cocktailtomater
  • 50 g babyspenat
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 2 msk hackad gräslök
  • 6 pepparkryddade rökta makrillfiléer
  • 1 citron i klyftor
  • Instruktioner

    Stek potatis och tunt skivad lök i smöret. Ca 10min. Strö över salt och blanda ner tomater och spenat. Rör samman yoghurten med gräslöken och salta. Servera makrillen med såsen, potatisblandningen och citronklyftor

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben