Rosépepparbiff med päron och ädelost
Detta recept damp ner i min brevlåda.
Det visade sig vara en hit, helt enkelt jättegott !
Jag älskar nämligen päron och ädelost.
Tillsammans i denna kombination kött och pasta
helt outstanding.
Ingredienser
500 g rostbiff
2 msk rosépeppar
2 msk smör
salt
vitpeppar
500 g färsk pasta
Salt
150 g ädelost
2 dl crème fraiche
200 g färsk spenat
1 moget päron
Instruktioner
- Börja med att tärna köttet i ca 1½ cm bitar. Krossa rosépepparn. Rulla köttet i peppar. Stek i smör ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar.
- Mosa 2/3 av osten med crème fraiche. Dela spenaten i mindre bitar. Klyfta det mogna päronet.
- Tillaga den färska pastan, låt rinna av. Blanda pastan med den mosade crème frache, osten
och vänd ner spenat, päron och biff.
Smula över resten av ädelosten, avnjut.
Liknande recept
Kommentarer (0)