Rosépepparbiff med päron och ädelost

Serverar: 4 portioner

Detta recept damp ner i min brevlåda. Det visade sig vara en hit, helt enkelt jättegott ! Jag älskar nämligen päron och ädelost. Tillsammans i denna kombination kött och pasta helt outstanding.

Ingredienser

  • 500 g rostbiff
  • 2 msk rosépeppar
  • 2 msk smör
  • salt
  • vitpeppar
  • 500 g färsk pasta
  • Salt
  • 150 g ädelost
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g färsk spenat
  • 1 moget päron
  • Instruktioner

    1. Börja med att tärna köttet i ca 1½ cm bitar. Krossa rosépepparn. Rulla köttet i peppar. Stek i smör ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar.
    2. Mosa 2/3 av osten med crème fraiche. Dela spenaten i mindre bitar. Klyfta det mogna päronet.
    3. Tillaga den färska pastan, låt rinna av. Blanda pastan med den mosade crème frache, osten och vänd ner spenat, päron och biff. Smula över resten av ädelosten, avnjut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben