Rostad färskpotatis med löjrom och balsamico

Serverar: 8 portioner

Gott drinktilltugg.

Ingredienser

  • 24 små färskpotatisar
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk olivolja
  • 2 msk crema di balsamico
  • 1 dl crème fraiche
  • 50 g löjrom
  • 24 små dillvippor
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Skrubba potatisen noga. Blanda potatisen med salt och olja i en liten långpanna och tillaga mitt i ugnen ca 35 min tills de är mjuka. Låt kallna. Skär bort en liten platta i botten av potatisen så de står stadigt.
    3. Klicka ut crema di balsamico på ett serveringsfat och sätt på 1 potatis i varje klick. Klicka på crème fraiche och löjrom. Garnera med dill och sätt i tandpetare i varje.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben