Rostade morötter med parmesan

Serverar: 4-8 portioner

Gott både till grillat och på buffébordet!

Ingredienser

  • 600 g morötter
  • 2 dl grovriven parmesanost
  • 2 tsk oregano
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • Nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva morötterna. Varva morötter, salt, oregano, svartpeppar och parmesan i en ugnssäker form. Ringla olivolja över.
    2. Rosta i 225º i 20 minuter.
    3. Servera till köttfärsbiffar eller kyckling, eller varför inte som tillbehör till sommarens sista grill?!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lottet 15 november 2008

    Morötterna blev härliga till kycklingrullar à la Mannerström. Tack - det här sparar jag.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben