Rostbiffsstrutar med grönsaksfyllning

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Fyll gärna rostbiffsstrutarna med mimosasallad i stället eller byt ut rostbiffen mot varmrökt skinka.

Ingredienser

  • 8 skivor rostbiff
  • 1 morot
  • 100 g rotselleri
  • 1 litet paket djupfrysta ärtor
  • 1-2 äpplen
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk fransk senap
  • Garnering
  • Strimlad isbergssallad
  • Paprikaringar
  • Persilja
  • Instruktioner

    Skala och skär moroten i runna skivor. Skala och strimla rotsellerin. Koka grönsakerna i lättsaltat vatten tills de är nästan mjuka, ca 15 minuter. Häll av vattnet och låt kallna. Skala och kärna ur äpplena och skär dom i små tärningar. Blanda samman ingredienserna till fyllningen. Fördela fyllningen på rostbiffsskivorna och rulla ihop till strutar. Lägg dem på strimlad isbergssallad på ett serveringsfat och garnera med paprikaringar och persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben