Rotfruktsgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 20 minuter

God höstgryta! Istället för kalops.

Ingredienser

  • 400 g grytbitar av nötkött
  • 1-2 msk margarin
  • 1 msk mjöl
  • ½ liter köttbuljong
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½-1 dl tomatpuré
  • 1 påse Findus rotfrukter
  • Salt
  • Peppar
  • Persilja
  • Instruktioner

    Bryn köttet i margarin, strö över mjölet. Tillsätt buljong, tomatpuré och kryddor. Koka på svag värme ca 1 timme. Fräs grönsakerna och tillsätt dem. Koka ytterliggare 5-10 minuter. Strö över persilja. Servera med kokt potatis och gelé.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ca70 2 april 2009

    Nästan godare än kalops!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben