Rrårivna rödbetor med pepparrotssås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Går bra att serveras till olika kött och fiskrätter eller som förrätt

Ingredienser

  • 4 färska rödbetor
  • 1/2 grapefrukt
  • 1 dl vispgrädde
  • 2-2 msk riven pepparrot
  • 2 msk citronsaft
  • 12 msk riven pepparrot
  • Instruktioner

    1. Skala och riv rödbetorna. Skär grpefrutköttet i små bitar blanda dem med rödbetorna.
    2. Låt salladen stå och dra ca 30 minuter. Vispa grädden till skum och smaksätt den med riven pepparrot och citronsaft. Häll upp salladen portionsvis häll på pepparrotssåsen och garnera med riven pepparrot

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben