Ruccolapesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Gillar man pesto är det här receptet inte dumt alls. Snabbt, gott och enkelt det gillar jag.

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 citron
  • 65 g ruccola
  • 1 msk olivolja
  • ½ dl vatten
  • 1 dl solroskärnor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala vitlöken. Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan och klyfta den andra. Mixa vitlök och ruccola med olja, vatten, citronsaft och solroskärnor. Smaka av med salt och peppar. Serveras till kyckling, fisk eller pastasallad

    Liknande recept

    3
    15 min
    4-6

    Kommentarer (1)

    fialotta88 23 januari 2014

    "Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan och klyfta den andra. Mixa vitlök och ruccola med olja, vatten, citronsaft och solroskärnor." Vad ska jag göra med citronklyftorna...?

    Relaterade Artiklar

    Skördefest i Lund
    Från och med idag och nästa vecka, 25 augusti-3 september, firar ma...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben