Ruccolapesto

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

En mycket god pesto som jag kombinerat av två olika recept hittade på nätet.

Ingredienser

  • 100 g ruccola
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk kapris
  • 1 tsk fruktsocker, el florsocker
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 50 g valnötter eller solrosfrön el hälften av varje
  • 1msk ströbröd
  • ½ dl olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Lite pressad citronsaft
  • Instruktioner

    Lägg den sköljda ruccolan tillsammans med övriga ingredienser i matberedaren och mixa till en massa. Smaka av med salt och peppar och lite citronsaft.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Skördefest i Lund
    Från och med idag och nästa vecka, 25 augusti-3 september, firar ma...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben