Russinbröd för bakmaskinen
Serverar:
1 portioner
Gott bröd för bakmaskinen.
Ingredienser
1 tsk torrjäst
5 dl rågsiktsmjöl
3 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 dl russin
3 dl vatten
Instruktioner
Häll i torrjästen så att den hamnar i degskålens kant eller i ett hörne av degskålen. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med degvätskan innan knådingen påbörjats.
Tillsätt rågsiktsmjölet, vetemjölet, salt och russinen.
Sist tillsätter man vattnet och väljer program.
Liknande recept
Grahamsbröd (bakmaskin)
5
1
6
Gott och nyttigt solrosbröd till bakmaskin
1
Yoghurtbröd till bakmaskin
4
1
2
Ljust solrosbröd till bakmaskin
4.6
1
5
Russinbröd
4.5
1 h 30 min
3
Lingonbröd, bakmaskin
4.5
1
2
Russinbröd/kaka
Bröd med solroskärnor för bakmaskin
3.3
2
Champinjonbröd med tortillaarom - bakmaskin
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!