Rusthållargårdens rödlöksmarmelad
Serveras ljummen eller kall toppad med färskriven pepparrot.
Ingredienser
3 stora röda lökar
2 msk olivolja
2 msk rödvinsvinäger
2,5 msk vit sirap
Salt
Nymald vitpeppar
Färskriven pepparrot
Instruktioner
Skala och skiva löken tunt. Fräs löken lätt i oljan utan att den tar färg.
Tillsätt vinägern och sirapen och koka bort all vätska. Smaka av med salt och vitpeppar.
Liknande recept
Rödlöksmarmelad
5
15 min
4
1
Rödlöksmarmelad
5
4
6
Biff med rödlöksmarmelad, ädelost och rostad sparrispotatis
5
4
Sötsyrlig gös med rödlöksmarmelad
2
Rödlöksmarmelad
4
Rödlöksmarmelad
15 min
6
Grillsås med rödlöksmarmelad och fetaost
4
Getosttoppade frasiga bitar
4
Ädelbiffar med lökmarmelad
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!