Rysk grädde med hallonsås

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • ½ dl creme fraiche
  • ½ dl vispgrädde
  • 1 dl standardmjölk
  • 1 dl kaffegrädde
  • 75 g Dansukker gelésocker multi
  • Sås
  • ½ liter hallon
  • 2 msk Dansukker fruktsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda samman creme fraiche, grädde, mjölk, kaffegrädde och Gelésocker Multi till puddingen i en kastrull och koka upp. Häll upp i fyra portionsformar. Ställ i kylskåp.
    2. Mosa hälften av hallonen med fruktsockret. Sila. Stjälp upp puddingarna på assietter. Fördela hallonen och såsen.

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    2-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben