Ryska ägg - Ägg- och matjesfyllning

Dekorativa ägg som verkligen pryder sin plats på buffébordet.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 litet äpple
  • 1 liten gul lök
  • 1 tsk färskpressadd citronsaft
  • 1 msk fettfri majonnäs
  • 1 matjesfilé
  • Ca 15 kapris
  • Instruktioner

    1. Börja med att hårdkoka äggen ca 8 minuter. Skala och halvera äggen. Ta ur gulorna till fyllningen.
    2. Skala äpple och lök. Mixa äpple och lök tillsammans med de hårdkokta äggulorna, citronsaft och majonnäs. Hacka matjesfilén och blanda ner den i röran. Fyll 8 ägghalvor med röran och garnerea med kapris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    olretass 17 augusti 2012

    tack för inspiration,skall de göra snart!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben