Sabinas räkpaj

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 1 timme

Kan med fördel göras dagen innan.

Ingredienser

  • Deg
  • 100 g smör
  • 2 1/4 dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • Fyllning
  • 500 g skalade räkor
  • 3 dl ananaskross
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1 dl finhackad dill
  • Garnering
  • Ägghalvor
  • Räkor
  • Dillkvistar
  • Instruktioner

    Arbeta ihop degen. Smörj en pajform och klä denna med degen och picka den med en gaffel i botten. Grädda pajen i 225 grader i 25 minuter. Fyllning: Låt ananasen rinna av väl, är räkorna på burk, låt dem oxså rinna av väl. Blanda alltsammans väl och lägg fyllningen i det kalla pajskalet. Garnera pajen och servera den kall.

    Liknande recept

    45 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben