Saffran- och kokostoppar

Serverar: 30 portioner

Verkar goda och lätta att göra.

Ingredienser

  • 50 g smör
  • ½ påse saffran, ca ½ krm
  • 2 dl strösocker
  • 2 st medelstora ägg
  • 1 påse kokosflingor, 200 g
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°.
    2. Smält smöret. Finstöt saffranet med lite av sockret och blanda ner i smöret. Låt smöret svalna.
    3. Blanda ner resten av sockret, ägg och kokosflingor. Låt gärna stå en stund, så sväller kokosflingorna.
    4. Klicka ut toppar med teskedar på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 12 min tills de fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben