Saffransbröd med kesella

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 100 gr smör
  • 5 dl mjölk
  • 250 g kesella
  • 1 g saffran
  • 1-1/2 dl socker
  • 1/2 tsk salt
  • ca 17 dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • russin
  • Instruktioner

    Låt degen jäsa i ca 40 min. Baka ut till Lussekatter och låt dem jäsa i ytterligare 40 min. Pensla med uppvispat ägg och grädda i ca 225 gr i ca 5-8 min. Dekorera med russin om så önskas.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 20 min
    25
    6

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Bli bättre i köket - Baka godare saffransbröd
    Tyvärr tycker många att köpta lussekatter och saffransbröd faktiskt är...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben