Supergott! En ny favorit till vår restaurang! Enda ändringen vi gjorde var att "för" kokade fisken i ugnen - när den var halvt färdig togs den ut och hälldes bort vätskan. Hummerfonden, grädden/mjölken o saffran värmde vi och redde med maizena för att sedan hälla över fisken och sen in i ugnen. Storköksvarianten! De 150 matgästerna tyckte receptet var supergott. /mvh Wiveca husmor Solviks folkhögskola i Västerbotten
Supergott! En ny favorit till vår restaurang! Enda ändringen vi gjorde var att "för" kokade fisken i ugnen - när den var halvt färdig togs den ut och hälldes bort vätskan. Hummerfonden, grädden/mjölken o saffran värmde vi och redde med maizena för att sedan hälla över fisken och sen in i ugnen. Storköksvarianten! De 150 matgästerna tyckte receptet var supergott. /mvh Wiveca husmor Solviks folkhögskola i Västerbotten