Saffranslax med chili och basilika

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Smaskigt värre. Lagar sig enkelt i ugnen, och funkar perfekt som bjudmat.

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 kuvert saffran
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Basilika (färsk)
  • Chili
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Smörj en ugnssäker form. Lägg i laxen. Blanda creme fraiche, grädde, saffran, pressad vitlök, hackad basilika och chili samt salt och peppar. Häll blandningen på fisken. In i mitten av ugnen i ca 15 min i 225 grader. Servera med pressad potatis och broccoli. Njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    elpatron 5 september 2008

    Hej, hur mycket basilika och hur mycket chili? Och vilken chili? mvh

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben