Vispa rumsvarmt smör och socker med elvispen.
Rör ner ett ägg i taget.
Stöt saffran.
Blanda sen ner resten, ta hälften först och sen lite grädde och sen det sista.
Smeten är tjock och man får använda två skedar för att klicka ner den i muffinsformar. Fyll formen med 3/4.
Jag har också detta receptet, men där står råsocker i stället för strösocker. Vet egentligen inte vad det blir för skillnad.
Men jättegoda är de, varma o nybakade....mums!
asma30 november 2008
Bakade saffransmuffins idag på morgonen till kvällens adventsfika. De blev goda, tack för receptet!
Jag har också detta receptet, men där står råsocker i stället för strösocker. Vet egentligen inte vad det blir för skillnad. Men jättegoda är de, varma o nybakade....mums!
Bakade saffransmuffins idag på morgonen till kvällens adventsfika. De blev goda, tack för receptet!