Saffranspannkaka
Servera med grädde och hjortronsylt!
Ingredienser
3 dl ris
2 l mjölk
2 msk socker
2 tsk salt
2 påsar saffran
1 hg mandel (om önskas)
6 ägg
Instruktioner
Koka ris och mjölk i ca 30 min Tillsätt socker och salt. Låt svalna. Blanda i resten.
Långpanna 200 grader
Liknande recept
Saffranspannkaka
45 min
4-6
Saffranspannkaka recept från gotlänning
1 h
4-5
Saffranspannkaka
6
1
Saffranspannkaka
5
10
Saffranspannkaka från Gotland
5
4-6
Saffranspannkaka
2
Saffranspannkaka
4-6
Gotländsk saffranspannkaka
30 min
5-6
Saffranspannkaka
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!