Saffranspotatissallad med pepparrot

Serverar: 4-6 portioner

Godare potatissallad får man leta efter. Pepparrot och dijonsenap ger extra sting! Och aningen honung rundar av.

Ingredienser

  • 750 g potatis
  • Dressing
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 påse saffran , 0,5 g
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk flytande honung
  • 1/2 tsk salt
  • Garnering
  • bladpersilja
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen och låt den svalna.
    2. Skala och skär den i bitar.
    3. Rör ihop ingredienserna till dressingen i en bunke. Rör ner potatisen och blanda väl.
    4. Garnera med persilja vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben