Saffransräkor på crostini

Serverar: 12 portioner

Festligt smakrika räkor med sting – toppen till ett glas bubbel.

Ingredienser

  • 100 g skalade räkor, ca 250 g oskalade
  • 2 msk smör
  • 1 tsk chilipeppar
  • 1 pkt saffran, 0,5 g
  • 1 dl riven Kvibille Svecia extra vällagrad 24 mån
  • 1/2 dl Arla köket crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 12 vitlökscrostini
  • Instruktioner

    1. Rör samman ost och crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Fräs räkorna i smör i en stekpanna. Tillsätt chili och saffran och låt det fräsa med 1–2 min.
    2. Lägg en klick oströra på crostini och toppa med räkorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben