Saffranssås med räkor och crabfish

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegod rätt som tar väldigt lite tid att göra.

Ingredienser

  • ½ g saffran
  • 1-1 ½ dl crème fraiche
  • 1 ½-2 dl grädde
  • 1-2 msk dill
  • ½-1 fiskbuljongtärning
  • 200 g räkor
  • 4-6 crabfish
  • Mjöl
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Häll i crème fraiche och grädde i en stekpanna, rör ner lite mjöl. Häll i saffran och buljong, låt koka upp.
    2. Skär crabfish i fyrkanter, tina räkorna och häll av vattnet.
    3. Häll i crabfish, räkor och dill. Salta och peppra efter behag. Servera med pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben