Salami- och brietoast

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Perfekt som förrätt, kvällsmys eller lunch.

Ingredienser

  • 4 skivor formfranska
  • 200 g brieost
  • 4 skivor salami
  • Svartpeppar
  • Persillade - kan ersättas av hackad persilja, viltlökspulver och salt
  • 400 g ruccolasallad
  • Instruktioner

    1. Skär bort kanterna på brödet. Skär upp brieosten i ganska tjocka bitar och lägg hälften av den på två av bröden. Lägg två skivor salami ovanpå brieosten, och sedan ytterligare ett lager ost. Avsluta med de "tomma" brödbitarna. Värm upp en stekpanna och stek toasten i rikligt med margarin, tills de är vackert gyllenbruna. Krydda med svartpeppar och persillade.
    2. Servera med grovhackad ruccola!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mumsan 26 augusti 2011

    oj va gott! snabbt å enkelt dessutom

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben