Salami- och olivfylld kycklingfilé.

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Varför krångla till det när man kan göra det enkelt och gott!!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 8 skivor salami
  • 1 dl svarta urkärnade oliver
  • 2 msk matfett
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2½ dl mellangrädde
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • ½ hönsbuljongtärning
  • 1 tsk kinesisk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skär en ficka i filéerna och fyll med salamiskivor och hälften av oliverna. Bryn runtom. Hacka vitlöksklyftorna och låt dem fräsa med någon min. Späd med grädde, matlagningsvin, buljong och soja. Koka i 10 min. Lägg i resten av oliverna och smaka av. Servera med ris eller pasta och kokt broccoli.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben