Sallad med kryddiga ägg

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Perfekt på påskbordet

Ingredienser

  • 4 löskokta ägg
  • 2 msk paprikapulver
  • 2 tsk curry
  • 1 tsk chilipulver
  • 3 krm gurkmeja
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning
  • 1 påse blandsallad
  • 1 knippe ärtskott
  • 1 avokado
  • Dressing
  • 1 msk olja
  • ½ msk vitvinsvinäger
  • Instruktioner

    1. Rulla äggen i de blandade kryddorna tills de blir helt täckta. Stek äggen gyllenbruna i smör. Låt svalna.
    2. Bottna portionsfat som ett rede med sallad, ärtskott och skivad avokado. Blanda dressingen, krydda och häll över. Lägg på äggen och servera genast.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben