Sallad med roquefort, päron, valnötter och russin
Serverar:
4 portioner
Passar perfekt som förrätt.
Ingredienser
150 g blandad sallad
1 hårt päron
1 dl valnötter
1 msk rapsolja
1 dl russin
1 tsk balsamvinäger
1/2 dl portvin
Salt
Nymald vitpeppar
200 g roquefortost
Instruktioner
Skölj och torka salladen i salladsslunga eller med papper.
Skala och tärna päronet, grovhacka nötterna. Fräs det i oljan tillsammans med russinen, vinägern och portvinet. Salta och peppra en aning.
Lägg upp salladen på tallriken, skiva eller smula roqueforten över och toppa med päronblandningen.
Liknande recept
Päron Roquefort
1 h
4
Havrekakor med valnötter och russin
5
30 min
25
3
Fudge med valnötter och russin
4
1
Fjärilskotlett med päron och roquefort
4
Fläskfilé med ädelost, stekta päron och valnötter
5
4
1
Kesosmörgås med banan, päron och valnötter
1
Sallad med päron och nötter
4
Fyllda kycklingfiléer med roquefort och päron
5
1 h 45 min
4
2
Smulpaj med päron & blåbär
4-6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!