Sallad med roquefort, päron, valnötter och russin

Serverar: 4 portioner

Passar perfekt som förrätt.

Ingredienser

  • 150 g blandad sallad
  • 1 hårt päron
  • 1 dl valnötter
  • 1 msk rapsolja
  • 1 dl russin
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 1/2 dl portvin
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 200 g roquefortost
  • Instruktioner

    1. Skölj och torka salladen i salladsslunga eller med papper.
    2. Skala och tärna päronet, grovhacka nötterna. Fräs det i oljan tillsammans med russinen, vinägern och portvinet. Salta och peppra en aning.
    3. Lägg upp salladen på tallriken, skiva eller smula roqueforten över och toppa med päronblandningen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben