Salta mandlar med tamarisoya

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Goda mandlar som snacks el tilltugg till fördrink. Så goda att man riskerar att bli "beroende"

Ingredienser

  • 150 g sötmandel (1 påse)
  • 2-3 msk tamari soya ( finns på hälsokost el spec. butik)
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 150 grader. Lägg mandeln på en plåt och rosta den i 15 min i ugnen. Häll därefter över den rostade mandeln i en stekpanna, häll över 2-3 msk soya och sätt plattan på medelvärme. Rör tills soyan torkat in. Häll upp mandeln i en skål och låt dem svalna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    elinkristin66 12 oktober 2011

    De här kan jag inte äta mig trött på!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben