Salty caramel - Rawfood

Serverar: 15 portioner

Unna dig något sött som ändå gör gott i kroppen och känns bra i knoppen! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

  • Cashewbotten
  • 2 dl cashewnötter
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 msk agavesirap
  • 1 msk mjuk kokosolja
  • 1 nypa salt
  • Kola
  • 20 medjoodadlar, urkärnade
  • ½ dl smält kokosolja
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bourbonvanilj
  • Instruktioner

    1. Mixa samman ingredienserna till bottnen i en matberedare. Tryck ut massan, ca 1 cm tjock i en brödform klädd med plastfolie eller bakplåtspapper.
    2. Mixa alla ingredienser till kolan i en matberedare. Mixa länge, och när du tror att du har mixat klart mixar du lite till. Kolan ska bli blank och seg. Tryck ut kolamassan över cashewbottnen och ställ in i frysen i ca 1 timme.
    3. Skär upp i bitar och förvara i kylen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben