Salvia- och köttfärssås med färsk gnocchi och parmesan

Serverar: 4 portioner

Gott och snabbt.

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • Smör
  • 400 g köttfärs
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk torkad salvia
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl kalvbuljong
  • 1 kg färsk gnocchi eller 500 g färsk pasta
  • 100 g riven parmesan
  • Instruktioner

    Skala och hacka löken och fräs i smör på medeltemperatur tills den är mjuk. Häll upp löken på ett fat. Bryn köttfärsen gyllenbrun i smör. Salta och peppra, pressa på vitlöken, tillsätt löken och salvian. Häll på grädden, buljongen och låt småkoka i 10 minuter. Koka gnocchin eller den färska pastan. Servera salvia- och köttfärssåsen med gnocchin och riven parmesan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben