Salviakyckling à la Silvia

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagat och gott

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 100 gr champinjoner
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 krm svartpeppar
  • Ca 15 färska salviablad el1 tsk torkad
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk hela tomater
  • 1 buljongtärning (höns)
  • 1 tsk socker
  • Instruktioner

    Dela kycklingfiléerna på längden. Skiva svamp, vitlök och salvia Fräs allt tillsammans i oljan, och peppra. Tillsätt tomaterna, buljongtärning och socker. Låt puttra på svag värme ca10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med pasta eller ris samt sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben