Sandys barbecuesås
Såsen håller sig en vecka i kylskåp.
Ingredienser
1 gul lök
2 msk smör
1 dl chilisås
1 dl ketchup
1 dl vatten
2 msk brun farin
2 msk worcestersås
2 msk vitvinsvinäger
2 msk pressad citron
1 msk riven pepparrot
1 tsk salt
½ tsk nymald svartpeppar
2 vitlöksklyftor
Instruktioner
Skala och skiva löken. Fräs löken i smöret ca 3 minuter.
Tillsätt övriga ingredienser och pressad vitlök. Låt puttra utan lock ca 20 minuter. Låt såsen svalna.
Passar bra till allt grillat, t.ex. revbensspjäll, fläskkarré, hamburgare eller entrecote.
Liknande recept
Barbecuesås
4.7
6
5
Amerikanska kamben med barbecuesås
4.8
1 h 10 min
4
14
Varm barbecuesås
15 min
4
Pulled pork med barbecuesås, tomatsalsa och vinägerkokt spetskål
5
4
7
Barbecuesås
4
Barbecuepizza med kyckling och bacon
Pulled chicken
4
Grillad Fläskkarré med avokado- och potatissallad samt citronyoghurt
4
Grillade revbensspjäll med honung & ingefära
4.3
4-6
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!