Kan användas till både grillat kött och fisk.
Lärde mej såsen av en Göteborgsk kock i början på 1990-talet och den har varit med sedan dess.
Ingredienser
2 dl Créme fraiche
1 msk dijonsenap, grey
2 pressade vitlöksklyftor
1/2 dl hackad gräslök
1/2 dl hackad rödlök
Salt
Peppar
Instruktioner
- Blanda senap och créme fraiche, pressa i vitlöken, gräslöken och rödlöken, salta, peppra och låt stå i kylen i minst en timma för mognad
- Servera till grillat kött eller fisk
Liknande recept
Kommentarer (1)
Relaterade Artiklar
Grillning
Hur man grillar är ett kärt ämne som kan diskuteras hur länge som hels...
Väldigt god och smakrik. Vi åt den till grillade kotletter, fläskfilé och majskolvar. Kommer att stå på vårat bord fler grillkvällar i vår/sommar.