Sås - BBQ

Serverar: 4 portioner

Kan användas till både grillat kött och fisk. Lärde mej såsen av en Göteborgsk kock i början på 1990-talet och den har varit med sedan dess.

Ingredienser

  • 2 dl Créme fraiche
  • 1 msk dijonsenap, grey
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • 1/2 dl hackad rödlök
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda senap och créme fraiche, pressa i vitlöken, gräslöken och rödlöken, salta, peppra och låt stå i kylen i minst en timma för mognad
    2. Servera till grillat kött eller fisk

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    enAnnan 24 april 2008

    Väldigt god och smakrik. Vi åt den till grillade kotletter, fläskfilé och majskolvar. Kommer att stå på vårat bord fler grillkvällar i vår/sommar.

    Relaterade Artiklar

    Grillning
    Hur man grillar är ett kärt ämne som kan diskuteras hur länge som hels...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben