Sås gribiche

Serverar: 6 portioner

"Gribiche" är en fransk grön sås med hackat, hårdkokt ägg i. Mycket gott till både lamm och sallad.

Ingredienser

  • 30 g babyspenat
  • 1 dl rapsolja
  • 1 kruka persilja
  • 1 msk grov senap
  • 1 msk kaprislag
  • 1 msk kapris
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 2 hårdkokta ägg
  • Instruktioner

    1. Mixa spenat och olja med en mixerstav i 2-3 minuter. Riv persiljebladen. Tillsätt dem med senap, kaprislag och kapris i spenaten. Mixa slätt, salta och peppra.
    2. Skala och hacka äggen, tillsätt dem i såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben