Sås - Musselsås
Serverar:
6 portioner
Bra att göra när man kokat musslor
Ingredienser
3 dl musselspad
3 dl grädde
½ dl vin, torrt vitt
20 st kokta musslor
Instruktioner
Koka upp musselspadet, häll i grädde och vin redicera till en simmig sås. Häll såsen och musslorna i en matberedare och mixa till en jämn och slät sås. Häll tillbaka i kastrull och håll varm utan att den kokar.
Serveras till alla sorter av kokt havsfisk
Liknande recept
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Aromatisk sås /Sugo agli aromi
30 min
4
Lutfisk med vit sås
5
4
2
Kotletter i sås
4.3
4-5
4
Jättegod sås till pajen
4.5
4
23
Fläskstek i fruktig sås
2 h
4-6
Räkor i stark sås
4.4
20 min
4
6
Heta kycklingklubbor med sås
3.7
40 min
4
2
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!