Sås till fisk

Serverar: 5-8 portioner

Godaste fisk såsen som jag smakat

Ingredienser

  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 st fiskbuljontärningar
  • 1 citron (skal och saften)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Riv skal från citronen. Blanda grädde, creme fraiche, buljong, citronskal i en kastrull. Vispa ihop allt .Tillsätt salt, peppar och citronsaft från citronen.Smaka av, ev mera citronsaft, citronskal eller kryddor.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    ragonline 15 juli 2008

    Enkelt och mycket gott!

    Gillsan 1 augusti 2008

    snabbt och enkelt

    Relaterade Artiklar

    Lyckas med sås
    Kan man grunden för att göra en sås kan man sedan variera den i det...

    Fisk!
    Här får ni helgens bästa recept på en riktigt god fransk fiskrätt!...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben