Serverar: 4 portioner
Tid: 50 minuter
God och populär pannkaksrulle som passar till alla!
Vispa ihop ägg och halva mängden mjölk med mjöl och salt till en klimpfri smet. Vispa ner resten av mjölken. Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper och grädda i nedre delen av ugnen, 225 grader, i ca 30 minuter eller tills pannkakan har fått gyllenbrun färg. Fyllning: Fräs färsen i en stekpanna med smöret. Tillsätt tacokryddan och crème fraichen. Låt detta koka i 2-3 minuter. Stjälp upp pannkakan på ett nytt bakplåtspapper och dra bort gräddningspappret. Bred ut tacofärsen över pannkakan och rulla ihop som en rulltårta från långsidan. Lägg pannkakasrullen på en bakplåtspappersklädd plåt med skarven nedåt. Pensla med krossade tomater och strö över riven ost. Gratinera i övre delen av ugnen i ca 5 minuter eller tills osten smält och rullen fått fin färg. Dekorer med chipsen och servera.
Håller absolut med att denna passar alla, väldigt gott! /Maya
Tänkte jag bifogar ett par bilder med :)
Mycket god. Kommer att göra den fler gånger.