Tacofärs med majs, paprika och bulgur

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 1 röd paprika
  • 1 liten purjolök
  • 1 bit gurka
  • 400 g blandfärs
  • 1 påse tacomix
  • 2 dl vatten
  • 2 dl tinade majskorn
  • 2 dl kokt bulgur
  • Tillbehör
  • Sallad
  • 4 msk fint riven ost
  • Instruktioner

    1. Hacka paprikan, purjolöken och gurkan. Fräs färsen i en panna. Tillsätt tacomixen och 2 dl vatten. Rör om och låt det puttra 5 minuter.
    2. Vänd ner paprika, purjo och majskorn. Låt allt puttra i ytterligare någon minut. Rör ner den kokta bulgurn och gurkan.
    3. Servera med mixad sallad och riven ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben