Sej i ugn med mandelpotatis

Serverar: 2 portioner

Som en fiskgratäng men betydligt smalare.

Ingredienser

  • 300 g mandelpotatis
  • Rivet skal av 1 citron
  • 2 krm salt
  • 10 g smör
  • 300 g sejfilé
  • 2 krm salt
  • Tillbehör
  • 200 g broccoli
  • Instruktioner

    1. Koka potatisarna ca 5 min. Häll bort vattnet och låt dem svalna. Skala och riv dem grovt. Blanda med rivet citronskal, salt och finfördelat smör.
    2. Värm ugnen till 200 grader. Dela sej filéerna i lagom portionsbitar och lägg dem i en smord ugnsäker form. Strö på salt och för dela den rivna potatisblandningen ovanpå. Stek iugnen ca 20 min så att potatisen börjar få lite färg.
    3. Servera med lättkokt broccoli och citronklyfta

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben