Senapskyckling i tunnbröd

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Gott till picknicken

Ingredienser

  • 4 mjuka tunnbröd
  • 2 stekta/grillade kycklingfile
  • 2 msk gräslök finklippt
  • 1 hackad rödlök
  • 2 dl crème fraîche
  • ½ dl majonnäs
  • 1½ -2 msk skånsk senap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Strimlad isbergssallad
  • Instruktioner

    Tärna kycklingfilen, blanda med rödlök och gräslök. Rör samman majonnäs, crème fraîche och senap. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner kyckling och lök. Fördela smeten jämnt på de fyra tunnbröden, strö på isbergssalladen och rulla ihop. Vira in dem i folie så har du snabbt picnick korgen snart klar

    Liknande recept

    1 h 30 min
    15-16
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben