Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Senap är en underbar krydda och här använder jag den till en fiskfilé badande i grädde med dill Detta är jättegott.
Pensla fiskfileerna med senap. Vik fileerna. Panera fileerna i ströbröd och stek dem i smör på låg värme så de får en gyllenbrun färg, salta & peppra. Häll grädden i pannan bredvid fisken så att fileerna har halva "kroppen" ovanför gräddytan och koka svagt i ca 5 min. Tillsätt den grovt hackade dillen som garnityr och servera direkt i pannan. Kokt potatis är gott till.
Jättegott! Jag serverade det med potatismos och tycker nog det hade blivit lite torrt med potatis. Såsglada som vi är i vår familj*hihi* Sedan glömde jag bort dillen, men saknade det inte!
Jättegott! Alla barnen uppskattade rätten, vilket är ett gott betyg. Dessutom lättlagat. Ja panerade med glutenfritt ströbröd och fick kommentaren - Det smakar majsbollar! / Asgr