Senapstorsk i ugn

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 25 minuter

Jättegod och snabblagad rätt.

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 2 msk senap
  • 1 tsk salt
  • 2 msk skorpsmulor
  • 1 dl kaffegrädde
  • Instruktioner

    1. Tina fisken så mycket att det går att skära blocket i skivor, skär dem ca 2 cm tjocka.
    2. Lägg skivorna i en smord ugnssäker form.
    3. Pensla fiskbitarna med senap. Salta.
    4. Strö över ströbrödet.
    5. Slå över grädden.
    6. Sätt in formen i ugnen och låt den stå tills fisken är genomkokt, tiden är beroende på hur tinad fisken är. men det tar ca 25 minuter. Ugn: 200 grader.
    7. Servera kokt potatis eller pressad potatis med en sallad till.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben