Siksallad a'la Skeppsmalen

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

God sallad som jag använder på buffébordet.

Ingredienser

  • 2 Små eller 1 stor sik
  • 2-4 Tomater
  • 1 Purjolök
  • 4 msk Matolja
  • 1 1/2 msk Vinäger
  • 1 knivsudd Socker
  • 1 knivsudd Salt
  • 1 knivsudd Vitpeppar
  • 2 dl Klippt dill
  • Instruktioner

    Rensa siken. Skiva tomaterna och och purjolöken. Varva i en skål. Blanda till en marinad på resterande ingredienser och häll över. Låt stå till nästa dag.

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben