Sill med smak av Asien - Chutneysill

Serverar: 3-6 portioner

Kryddig chutney och färsk ingefära sätter sprätt på sillen. Två spännande sorter som passar bra till påskbuffén.

Ingredienser

  • 420 g inläggningssill
  • 3 tomater, skållade
  • 2 dl chilisås
  • 2 msk mango chutney
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • 1 knippa gräslök, finhackad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Häll bort lagen från sillen och skär den i bitar. Skala och skär de skållade tomaterna i bitar. Rör samman chilisås, mango chutney, citronsaft och gräslök. Vänd ner sill- och tomatbitarna. Smaka av med lite salt och peppar. Låt gärna sillen dra en stund.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben