Sillsallad på knäckebröd

Serverar: 6 portioner

Sillsalladen görs med fördel dagen innan så att smakerna sätter sig.

Ingredienser

  • 1 dl gräddfil
  • 1½ dl majonnäs
  • 4 msk Kalles kaviar
  • 1liten rödlök
  • 5 cm purjolök
  • 4-5 kvistar dill (eller 1 msk frusen dill)
  • 1 burk 200 g matjessill
  • 5 kokta kalla potatisar, fast sort
  • Grännaknäcke med rågsmak
  • Instruktioner

    1. Blanda gräddfil, majonnäs och kaviar i en bunke. Finhacka rödlök, purjo och dill och blanda ner det. Skär sillfiléerna i små bitar och potatisen i tärningar och blanda ner i salladen.
    2. Skeda upp röran på knäckebröd strax före servering och garnera med sallad, rödlök och gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben