Sjömansbiff i tryckkokare

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det perfekta sättet att göra sjömansbiff, Mört så det faller sönderutan att vara sönderkokt. Dessutom tar det inte någon tid...

Ingredienser

  • 400-600 g benfritt nötkött (innanlår eller ytterlår)
  • 3 medelstora gula lökar (ca 150 g)
  • 2 msk smör
  • 8-10 potatisar
  • 2 dl sky (öl)
  • 1½ tsk vitpeppar
  • Instruktioner

    Skala potatis och lök. Skär köttet och potatisen i 1 cm tjocka skivor och löken i tunnare skivor. Bryn köttet och löken. Vispa ur stekpannan med öl till sky. Varva kött, lök och potatis i tryckkokaren – krydda på varje lager med salt och nymalen peppar. Häll på skyn och koka under tryck i 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben