Sjötunga Walewska, hummer och schweizerost

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

En underbar fiskrätt och inte svår att göra.

Ingredienser

  • 4 sjötungor
  • 4 msk hackad schalottenlök
  • 4 dl vitt vin
  • 2 burkar hummer med spad
  • 6 dl vispgrädde
  • 6 msk schweizerost
  • Tryffel
  • Instruktioner

    1. Dela varje fiskfilé i 2 så det blir 8 fiskbitar. Hacka löken och stek i smör. Tillsätt vinet, grädden, hummerspadet och osten och låt puttra ihop.
    2. Tillsätt fiskfileérna ihoprullade med hummerköttet och osten, i spadet och låt sjuda en stund tills fisken är klar. Strö tryffeln över vid serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    walterego 10 januari 2011

    En underbart god rätt! Uppskattad av alla! Lätt att laga, proffsig att bjuda på. Den blir bara godare ju fler gånger man lagar den! Tack för ett utomordentligt gott recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben